Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi Başmüdür Yardımcısı İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’nda

09 Ara 2021

Üniversite Hastanelerinin Yönetim ve Organizasyonu" Etkinliği  09.12.2021 perşembe günü  12:00'de Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi başmüdür yardımcısı, Ege Sağlık Yöneticileri Derneği başkan yardımcısı ve D.E.Ü İzmir Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Öğr. Gör. O. Levent AKAY'ın katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Etkinliğe  Sağlık Kurumları İşletmeciliği birinci ve ikinci sınıf  öğrencilerinin yanı sıra akademisyenlerimiz katılım sağlamışlardır. Etkinlikte davetli hocamız üniversite hastanelerinin organizasyon yapıları, işleri ve sağlık sektörü ile ilgili bilgi birikimlerini paylaşmış, bölüm öğrencilerinin sorduğu sorulara yanıtlar vermiş ve öğrencilere gelecekteki meslek hayatlarına ilişkin çeşitli önerilerde bulunmuştur.  Etkinlik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Öğr. Gör. Nazmiye Ekinci'nin  davetli hocamıza teşekkür belgelerini takdimi ile son bulmuştur.