SunExpress Kabin Amiri Gamze GENÇTÜRK katılımıyla “Havacılık Sektörü İle Tanışma Söyleşisi’’

02 Ara 2021

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu (İKMYO) Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programının düzenlediği “Havacılık Sektörü İle Tanışma Söyleşisi’’ kapsamında SunExpress Kabin Amiri Gamze GENÇTÜRK, Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Meslek Yüksekokul öğrencileriyle buluştu. Gerçekleşen söyleşide, öğrencilerimiz 20 yıl havacılık deneyimine sahip ve aktif olarak görev yapan Kabin Amiri Gamze GENÇTÜRK’ ün deneyimlerini dinleme fırsatı buldular. Yapılan etkinliğin soru cevap bölümünde öğrenciler kabin hizmetleri ilgili merak ettikleri soruları sordular.

Etkinlik sonunda öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza,  değerli bilgi ve tecrübelerini aktaran Sayın Gamze GENÇTÜRK’ e teşekkür belgesi ve hediyesi takdim edildi.