Kariyer Günleri

07 May 2019

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, düzenlediği iki günlük Kariyer Günleri etkinlikleri ile öğrencileri ve alanında başarılı firma yetkililerini bir araya getirdi.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu, öğrencileri iş hayatına hazırlayabilmek amacıyla iki gün süren Kariyer Günleri etkinliği düzenledi. Etkinliğin birinci ve ikinci gününde; sağlık sektöründen, inşaat sektörüne, makineden, lojistik sektörüne kadar bir çok firmadan yöneticiler öğrencilere sunum gerçekleştirdi. Kariyer Günleri programında, öğrenciler merak ettiklerini firma yöneticileri ile paylaştı, etkinlikler interaktif bir şekilde gerçekleşti.

“İşe mutfaktan başlıyorlar”

Kariyer Günleri’nin açılışına; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Burhan Suat Çağlayan,  İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu  Müdür Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Sözen ve İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Gülşen Şimşek de katıldı. Prof. Dr. Burhan Suat Çağlayan, “Meslek Yüksekokulu dendiğinde hep heyecanlanırım. Çünkü orada yaşama yeni başlayan insanların işe mutfaktan başladığını görürüm. Kariyer Günleri ile birlikte, gelecekte yapacağınız işinizi şimdiden gözünüze kestirme imkanı bulduysanız çok daha şanslısınız demektir” dedi.