DUYURULAR

Ukrayna - Rusya Savaşı Nedeniyle Ukrayna’daki Yükseköğretim Kurumlarında Eğitim Gören Öğrencilerin Yatay Geçiş ve Özel Öğrencilik Başvuruları Hakkında Duyuru;

11 Nis 2022

Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Ukrayna yükseköğretim kurumlarında eğitim alan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler ile Ukrayna uyruklu öğrenciler, eğitimlerine İzmir Kavram Meslek Yüksekokulunda devam edebilmek için yatay geçiş yapmak ve özel öğrenci olmak için başvuru yapabileceklerdir.

YATAY GEÇİŞ VE ÖZEL ÖĞRENCİLİK İÇİN BAŞVURU/KAYIT TAKVİMİ

Başvuru Tarihleri

11 – 15 Nisan 2022

Başvuru Sonuçlarının İlanı

20 Nisan 2022

Asil Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

21 – 22 Nisan 2022

Yedek Öğrencilerin İlanı

23 Nisan 2022

Yedek Öğrencilerin Kesin Kayıt Tarihleri

25 Nisan 2022

Yatay Geçiş Şartlarını Sağlamayan Öğrencilerin Özel Öğrencilik için Başvuru Tarihleri

26 – 29 Nisan 2022

Kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler, Öğrenci İşleri Birimimize orijinal evrakları ile birlikte şahsen gelerek kayıtlarını yapabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde kayıt olmayan adaylar hakkından vazgeçmiş sayılacaktır.

Yüksekokulumuzda, 2021-2022 Bahar Dönemi derslerinin 20.05.2022 tarihinde sona erecek olması nedeniyle, yatay geçiş yapan ya da özel öğrenci olarak kayıt yaptıran öğrencilerimizin, 2021-2022 Bahar Döneminde kayıtları dondurulacak ve eğitim-öğretimleri 2022-2023 Güz Döneminde başlatılacaktır.

Yatay Geçiş ve Özel Öğrencilik kontenjanları için Tıklayınız.

Başvuru evrakları için Tıklayınız.

Yatay Geçiş ve Özel Öğrencilik şartları için Tıklayınız.

YÖK’ün tanımış olduğu Ukrayna yükseköğretim kurumları listesi için Tıklayınız.

İletişim için e-posta; izmirogrenciisleri@kavram.edu.tr