Miraç Kandili Mesajı

16 May 2017

Miraç; Hz. Muhammed (sav)'in bütün insanlığı temsilen Yüce Allah'ın huzuruna kabulü anlamına gelir. Peygamberimiz, Mescidül-Haram'dan Beytü'l Makdis'e (Kudüs) götürür, oradan da Yüce Allah'a yükselir ve Yüce Allah'la hem hal olur. Dinimizin manevi alemde kutsal gecelerinden biri olan Miraç Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece de, Peygamberimizin bizim için yaptığı dua niyetine; siz saygıdeğer akademik, idari personelim ile öğrencilerimin Miraç Kandillerini ayrı ayrı kutluyorum. Bu gecede yapacağınız duaların kabul olmasını, size sağlık, afiyet ve bütün çalışmalarınızda başarılar getirmesini dilerim.

Ayrıca; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutlarım. Hepinize saygı ve sevgilerimi iletiyorum.

İstanbul Kavram Yüksekokulu Müdürü
Doç. Dr. Kamil USLU