Mazeret Sınavı Hk.

27 Kas 2014

DUYURU

Ara sınava mazereti nedeniyle giremeyen öğrenci, mazeretini belirten belgeyi ara sınavların bittiği günü takip eden üç iş günü içinde Yüksekokul Müdürlüğüne dilekçe ekinde verir. 27 Kasım 2014 Perşembe gününden sonra mazeret sınavı başvurusu kabul edilmeyecektir.

Ara sınavların mazeret sınavı, yarıyıl içinde, Yüksekokul Yönetim Kurulunun belirleyeceği tarihte ve yarıyıl sonu sınavlarından önce yapılır.

Sağlıkla ilgili mazeretlerin sağlık kurumlarından ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekir. Hastalık nedeniyle rapor alan öğrenci; raporun, süresinin bitiminden itibaren yedi gün içinde Öğrenci İşleri Birimine teslim etmek zorundadır. Zamanında teslim edilmeyen raporun süresi devamsızlıktan sayılır.