Kayıt Yenileme Duyurusu

13 Ağu 2022

1-) PEŞİN ÖDEME SEÇENEKLERİ

a-) Kredi Kartı ile Online Ödeme

Bonus, Card Finans, Maximum, Paraf, World özellikli kredi kartları ile pos.kavram.edu.tr adresi üzerinden öğrenci numarasıyla mali kayıt işlemi tek çekim olarak gerçekleştirilebilmektedir.

b-) Banka Aracılığıyla

Türkiye genelindeki tüm; Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank şubelerinde öğrenci numarasıyla mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

2-) TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ

a-) Kredi Kartı ile Online Ödeme

Bonus, Card Finans, Maximum, Paraf, World (Albaraka World Hariç) özellikli kredi kartları ile pos.kavram.edu.tr adresi üzerinden öğrenci numarasıyla 10 taksite kadar vadeli olarak mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir. (Mali kayıt yapılacak kredi kartının eğitim bedeli kadar kullanılabilir limiti olmalıdır.)

b-) Banka Aracılığıyla

Türkiye genelindeki tüm; Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank şubelerinde öğrenci numarası ve bankanın talep ettiği şartları taşıyacak ödeme velisi ile 10 taksite kadar vadeli olarak mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

31 Ağustos 2022 tarihinden sonra gerçekleştirilecek olan kayıtlarda %5 gecikme faizi uygulanacaktır.