DUYURULAR

İstanbul Çengelköy Yerleşkesi 2018-2019 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Dersleri Final Sınavı Oturma Düzeni Açıklandı

23 May 2019

27 Mayıs 2019 Pazartesi Günü Ortak yapılacak olan Türkçe Eleştirel Okuma ve Yazma - A.İ.İ.T Ve Modern Türkiye'nin Oluşumu derslerinin Final Sınavı Oturma Planları Açıklanmıştır. Listelerde adı olmayan öğrencilerimizin sınav öncesinde Öğrenci İşleri Birimine gitmeleri gerekmektedir. Yayınlanan derslik ve sıra numarası dışında farklı bir derslik veya sıra numarasında sınava katılabilmenin mümkün olamayacağını hatırlatarak, dikkat etmenizi rica ederiz.

1. Öğretim 2. Sınıflara  ait Türkçe Eleştirel Okuma ve Yazma - A.İ.İ.T Ve Modern Türkiye'nin Oluşumu oturma planı için tıklayınız.

2. Öğretim 2. Sınıflara  ait Türkçe Eleştirel Okuma ve Yazma - A.İ.İ.T Ve Modern Türkiye'nin Oluşumu oturma planı için tıklayınız.