DUYURULAR

02 Eki 2020

2020-2021 Akademik Yılı

İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Sonuçları

2020-2021 Akademik Yılında Yüksekokulumuz Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programına kayıt olan öğrencilerimiz için gerçekleştirilen İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı sonucunda başarılı olarak muaf olan ve 1. sınıfa devam etme hakkı kazanan öğrencilerimizin isimleri aşağıdaki gibidir;

• Muaf olan öğrencilerimiz için Güz dönemi dersleri 12.10.2020 tarihinde başlayacaktır. 1. Sınıfa devam edecek öğrencilerimizin güz dönemi ders kayıtları Öğrenci İşleri Birimi tarafından yapılmıştır.
  • Muafiyet hakkı kazanamayan öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık Sınıfı dersleri 12.10.2020 tarihinde başlayacaktır.
  • Muafiyet Sınavı notlarınızı https://ogrenciweb.kavram.edu.tr/adresinden Öğrenci Bilgi Sistemine girerek Ders Dönem İşlemleri/Not Listesi menüsünden görebilirsiniz.

Sıra Soyadı Adı Program Durum
1 TU… BE… Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik MUAF