İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Sonuçları

27 Ağu 2019

2019-2020 Akademik Yılı

İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Sonuçları

2019-2020 Akademik Yılında Yüksekokulumuz Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programına kayıt olan öğrencilerimiz için gerçekleştirilen İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı sonucunda başarılı olarak muaf olan ve 1. sınıfa devam etme hakkı kazanan öğrencilerimizin isimleri aşağıdaki gibidir;

• Muaf olan öğrencilerimiz için Güz dönemi dersleri 16.09.2019 tarihinde başlayacaktır.
  • Muafiyet hakkı kazanamayan öğrencilerimiz için İngilizce Hazırlık Sınıfı dersleri 09.09.2019 tarihinde başlayacaktır.
  • Muafiyet Sınavı notlarınızı https://ogrenciweb.kavram.edu.tr/adresinden Öğrenci Bilgi Sistemine girerek Genel İşlemler/Genel Bilgiler menüsünden Hazırlık Durumu sekmesine girerek görebilirsiniz.

Sıra Öğrenci No Soyadı Adı Program Durum
1 *******030 KU*** ME****** Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik MUAF