Gayrimenkul Kiraya Verilmesi İçin İhale İlanı

09 Mar 2020

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU

GAYRİMENKUL KİRAYA VERİLMESİ İÇİN İHALE İLANI

KİRAYA VERİLECEK GAYRİMENKULLÜN ÖZELLİKLERİ:

İhale Konusu:
MERKEZ MAH.SALİHPAŞA CAD.NO:16 K:2 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL Adresinde Bulunan9 ADET (Hepsi Birlikte) İş Yeri/Büro kiraya verilecektir.

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:

Kiraya Verilecek Yerin İş Konusu: İş Yeri/Büro

Kiraya Verilecek Yerin m2’si        : 242 m2

Muhammen Aylık Kira Bedeli      : 6.300 TL.+ KDV.dir.

Geçici Teminat Tutarı                    : Yoktur.

Kesin Teminat Tutarı                     : 1 yıllık kira bedeli. Banka Teminat Mektubu alınacaktır.

İhale Usulü                                       : Kapalı Teklif Usulü olarak verilecektir.

İhaleye kira ekspertiz değerine uygun teklif gelmezse, pazarlık usulüne göre kiraya  verilecektir.

Teklif Teslimi İçin Son Tarih ve Saati :  19.03.2020   Saat: 17.00’ye kadar.

Tekliflerin Teslim Edileceği Adres      : İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Oğuzlar Mah.1251/2 Sok. No:8 Konak/İzmir

Tekliflerin Değerlendirileceği Tarih ve saat: 20.03.2020 Saat 13:00’de İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Oğuzlar Mah.1251/2 Sok. No:8 Konak/İzmir (İhale Komisyonu Başkanlığı) adresinde yapılacak oturumda değerlendirilecektir.

Postayla gönderilen ve teslim tarihi saatine kadar elimize ulaşmayan ihale teklifleri dikkate alınmayacaktır.

İhale ile ilgili ilan ve Duyurular: www.kavram.edu.tr  internet adreslerinden yayınlanmaktadır.