DUYURULAR

2021-2022 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı Açıklanmıştır!

14 Oca 2022

 2021-2022 Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı Açıklanmıştır. Bütünleme sınavlarınız programda belirtilen gün ve saatte yapılacak olup, yüz yüze ve online (uzem.kavram.edu.tr) olarak gerçekleştirilecektir. Programda Uzaktan Eğitim olarak açıklanan sınavlar online (çevrimiçi) yapılacaktır. 


Sınav Programı için tıklayınız.




UZEM SINAVLARI HAKKINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

  1. Sınava katılmadan önce internetinizi bilgisayarınızı ya da telefonunuzu kontrol edin. Bunlardan kaynaklı yaşayabileceğiniz sorunlar sınava tekrar girmeniz için size bir hak sağlamaz. (Elektrik kesintisi, internet sorunları, bilgisayar ya da telefonunuzun kilitlenmesi vb. tüm sorunlar.)

     

  2. Sınava girmeden en az 24 saat önce mutlaka uzem sistemine giriş denemesi yapmış olmanız sisteme girişte yaşayacağınız sorunları daha önce tespit ederek bizlere iletmeniz de yardımcı olacaktır.

     

  3. Sınav saatinden 15 dk. önce uzem sisteminde sınav saatini hazır beklemeniz sorun yaşama ihtimalinizi azaltacaktır.

     

  4. Sınav saati uzem ders ekranınızda görünen ve sınav programındaki gibi olacaktır. Sınavın başlangıç ve bitiş saati olarak sistem de görünen (Server saati) saat temel alınacaktır.

     

  5. Sınava giriş esnasında ya da sınav süresince yaşayabileceğiniz herhangi bir problem sonrasında sınav ekranına tekrar giriş yapabilirsiniz. Bu aşamada sınav süresi devam ediyor olacaktır.

     

  6. Sınav süresince sorular arasında geçiş yapma imkânınız bulunmamaktadır. Doğru olduğundan emin olmadığınız soruyu geçmeniz durumunda tekrar o soruya dönmeniz imkânsızdır. Sınav sonunda puanınız oluşması için mutlaka tümünü gönder ve bitir butonuna tıklamalısınız.

     

  7. Uzem üzerinden yapacağınız tüm hareketlerinizin log kayıtları tutulmaktadır. (Sisteme başarılı ya da başarısız giriş denemeleri ve nedenleri, Sayfalar arasında geçişler, İşaretlenen cevaplar vb.)

     

  8. Sınav ile ilgili tüm sorunlarınız için öncelikle dersin hocasından destek alabilirsiniz. Ayrıca “uzem@kavram.edu.tr” mail adresinden de destek alabilirsiniz. Destek almak istediğiniz konuyla ilgili detaylı açıklama ve öğrenci numarası belirtilmeyen sorulara çözüm sağlanmayacaktır.

UZEM sınav sistemi dökümanı için tıklayınız.

UZEM sistemine ödev yükleme dökümanı için 
tıklayınız.