Online Öğretim ve E-Ders Duyurusu

20 Eyl 2021

Sevgili öğrencilerimiz,

Meslek Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin mümkün olduğunca kesintisiz yürütülebilmesi için, Cumhurbaşkanlığımız ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, eğitim öğretim süreçlerinin kesintiye uğramaması ve bu sürecin en az hasarla aşılması yönündeki yönlendirmeleri ile bir model planlaması yapılmış ve Pandemi Dönemi Dijital E-Ders uygulamaları Yol Haritası oluşturulmuştur.

2021-2022  Akademik Yılı Güz Döneminde Online dersler UZEM sistemi üzerinden yapılacaktır.

Hazırlık Sınıfı Öğrencileri Uzaktan Eğitim sistemi olarak Google Classroom kullanacaklardır. Öğrencilerin derslere erişim bilgileri mail adreslerine gönderilecektir. Detaylı bilgi almak için Dersin öğretim görevlisi yada uzem@kavram.edu.tr adresine ulaşabilirler.

ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, Web sayfamızdan takip edebilirsiniz. https://kavram.edu.tr/duyurular adresinde yer alan ders programınızdaki gün ve saatte, UZEM’den online dersinize erişim sağlayabilirsiniz.

Online Derse Katılma Rehberini İndirmek İçin Tıklayınız.
Sıkça Sorulan Soruları ve Cevapları Görüntülemek İçin Tıklayınız