DUYURULAR

2020 - 2021 Akademik Yılı Mali Kayıt Yenileme İşlemleri Başlıyor!

30 Haz 2020

2020 - 2021 Akademik Yılı Mali Kayıt Yenileme İşlemleri Başlıyor!

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen Mali Kayıt Yenileme işlemleri 01 Temmuz– 31 Ağustos 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

2018-2019 GİRİŞLİ VE ÖNCESİ ÖĞRENCİLER

270 ₺

945 ₺

II. Öğretim (Gece) Programları

270 ₺

945 ₺

-

Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.), Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi (İ.Ö.), Çorap ve Moda Tasarımı, Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Radyo ve Televizyon Programcılığı(İ.Ö.), İnşaat Teknolojisi, Makine, Mimari Restorasyon, İş Sağlığı ve Güvenliği,İş Sağlığı ve Güvenliği(İ.Ö.), Aşçılık, Aşçılık(İ.Ö), Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyal Hizmetler, Grafik Tasarım, Grafik Tasarım (İ.Ö.), Moda Tasarımı, Moda Tasarımı(İ.Ö.), Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik(İ.Ö.), İnsan Kaynakları Yönetimi, Lojistik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Spor Yönetimi Programlarını kapsar.

2018-2019 GİRİŞLİ VE ÖNCESİ ÖĞRENCİLER

19.010 ₺

20.010 ₺

320 ₺

1.105 ₺

II. Öğretim (Gece) Programları

19.010 ₺

20.010 ₺

320 ₺

1.105 ₺

Adalet, Adalet(İ.Ö.), Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Protez Teknolojisi, Diş Protez Teknolojisi(İ.Ö.), Fizyoterapi, Fizyoterapi(İ.Ö.), Ameliyathane Hizmetleri, Ameliyathane Hizmetleri(İ.Ö.), Anestezi, Anestezi(İ.Ö.), Diyaliz, Diyaliz(İ.Ö.), Elektronörofizloji, Elektronörofizloji(İ.Ö.), İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Odyometri(İ.Ö.), Ortopedik Protez ve Ortez, Perfüzyon Teknikleri, Perfüzyon Teknikleri(İ.Ö.), Radyoterapi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik(İ.Ö.), Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri(İ.Ö.), Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri(İ.Ö.) Programlarını kapsar.

2019 - 2020 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER

16.900 ₺

17.787 ₺

300 ₺

995 ₺

16.900 ₺

17.787 ₺

-

Aşçılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnşaat Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Makine, Mimari Restorasyon, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Hizmetler, Spor Yönetimi, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programlarını kapsar.

2019 - 2020 GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER
(KAYIT YENİLEYECEK ÖĞRENCİLER

19.915 ₺

20.963 ₺

350 ₺

1.155 ₺

Adalet, Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Diyaliz, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programlarını kapsar.

2020 - 2021 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT YAPTIRACAK YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER

1.000 $

1.000 $

Aşçılık, Bankacılık ve Sigortacılık, Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İç Mekan Tasarımı, İnsan Kaynakları Yönetimi, İnşaat Teknolojisi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Makine, Mimari Restorasyon, Radyo ve Televizyon Programcılığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Hizmetler, Spor Yönetimi, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programlarını kapsar.

1.250 $

1.250 $

Adalet, Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Diyaliz, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri ve Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programlarını kapsar.

2019 - 2020 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI GİRİŞLİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER

2.250 $