2019 - 2020 Akademik Yılı Mali Kayıt Yenileme İşlemleri Başlıyor!

02 Tem 2019

2019 - 2020 Akademik Yılı Mali Kayıt Yenileme İşlemleri Başlıyor!

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takviminde belirtilen Mali Kayıt Yenileme işlemleri 08 Temmuz–09 Ağustos 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Mali Kayıt Yenileme İşlemleri tamamlandıktan sonra Ders Kayıt İşlemleri;

İzmir Yerleşkemiz için; 09-13 Eylül 2019  tarihleri arasında,

İstanbul Yerleşkemiz için; 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2018-2019 GİRİŞLİ VE ÖNCESİ ÖĞRENCİLER

(KAYIT YENİLEYECEK ÖĞRENCİLER)

Vadeli Ödeme Seçeneği
I. Öğretim (Gündüz) Programları ve II. Öğretim (Gece) Programları 16.170₺

Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi, Çorap ve Moda Tasarımı, Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Radyo ve Televizyon Programcılığı, İnşaat Teknolojisi, Makine, Mimari Restorasyon, İş Sağlığı ve Güvenliği, Aşçılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyal Hizmetler, Grafik Tasarım, Moda Tasarımı, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Lojistik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Spor Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.), Çocuk Gelişimi (İ.Ö.), Radyo ve Televizyon Programcılığı(İ.Ö.), İş Sağlığı ve Güvenliği(İ.Ö.), Aşçılık(İ.Ö), Grafik Tasarım (İ.Ö.), Moda Tasarımı(İ.Ö), Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik (İ.Ö.) Programlarını kapsar.

İngilizce Hazırlık Sınıfı 16.170₺
AKTS Ücreti 270₺

Bilgisayar Programcılığı, Çocuk Gelişimi, Çorap ve Moda Tasarımı, Dış Ticaret, Bankacılık ve Sigortacılık, Radyo ve Televizyon Programcılığı, İnşaat Teknolojisi, Makine, Mimari Restorasyon, İş Sağlığı ve Güvenliği, Aşçılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyal Hizmetler, Grafik Tasarım, Moda Tasarımı, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik, İnsan Kaynakları Yönetimi, Lojistik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Spor Yönetimi, Bilgisayar Programcılığı (İ.Ö.), Çocuk Gelişimi (İ.Ö.), Radyo ve Televizyon Programcılığı(İ.Ö.), İş Sağlığı ve Güvenliği(İ.Ö.), Aşçılık(İ.Ö), Grafik Tasarım (İ.Ö.), Moda Tasarımı(İ.Ö.), ), Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik (İ.Ö.) Programlarını kapsar.

3 Ders Sınavı/Tek Ders Sınavı/44/C Sınavı 900₺

I. Öğretim (Gündüz) Programları ve II. Öğretim (Gece) Programları 19.058₺

Adalet, Adalet(İ.Ö.), Ağız ve Diş Sağlığı, Diş Protez Teknolojisi, Diş Protez Teknolojisi(İ.Ö.), Fizyoterapi, Fizyoterapi(İ.Ö.), Ameliyathane Hizmetleri, Ameliyathane Hizmetleri(İ.Ö.), Anestezi, Anestezi(İ.Ö.), Diyaliz, Diyaliz(İ.Ö.), Elektronörofizloji, Elektronörofizloji(İ.Ö.), İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Odyometri(İ.Ö.), Ortopedik Protez ve Ortez, Perfüzyon Teknikleri, Perfüzyon Teknikleri(İ.Ö.), Radyoterapi, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik(İ.Ö.), Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri(İ.Ö.), Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri(İ.Ö.) Programlarını kapsar.

AKTS Ücreti 320₺
3 Ders Sınavı/Tek Ders Sınavı/44/C Sınavı 1.050₺
1. Fiyatlara %8 KDV dahildir.
2. Vadeli ödemelerde banka taksitlendirmesi seçeneğini kullanacak kişilerin TÜRK EKONOMİ BANKASI (TEB), YAPI KREDİ BANKASI (YKB) ve DENİZBANK şubelerinden ödeme velisi olacak kişi ile başvurmaları gerekmektedir.
3. Vadeli ödemelerde kredi kartı ödeme seçeneğini kullanacak kişilerin anlaşmalı kartlarla sanal pos veya okuldan limitlerinin uygun olması halinde kayıt yaptırması mümkündür. (Bonus, World, Maximum, Paraf, Card Finans )
4. Vadeli ödemelerde 10 eşit taksit uygulanır.
5. Fiyatlar 2019-2020 Eğitim-Öğretim dönemi için olup, 1 yıllık eğitim bedeli karşılığıdır.
6. Burslu programlara yerleştirilen öğrencilere verilen burs yalnızca eğitim-öğretim ücretini kapsar.
7. Burslardan veya indirimlerden (kardeş indirimleri hariç) yalnızca biri geçerlidir.
8. Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanacaktır.