DUYURULAR

2018-2019 Kayıt Yenileme Hk.

10 Tem 2018

ÖDEMEYİ NASIL YAPABİLİRİM?






1-) PEŞİN ÖDEME





a-) Online Ödeme:





pos.kavram.edu.tr adresi üzerinden, öğrenci numarası ve otomasyon şifresi ile yıllık öğrenim ücretinin tamamını tek seferde ödeyerek mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Ödemeyi, aynı işlemleri tekrarlayarak birden fazla kart ile gerçekleştirebilmek de mümkündür.

b-) Banka Aracılığıyla:

Türkiye genelindeki tüm; Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank şubelerinden öğrenci numarası söylenerek, yıllık öğrenim ücretinin tamamını ödeyerek kayıt yenileme işlemi yapılabilmektedir.

c-) Banka/Kredi Kartı:

İnternet kullanımına kapalı olan kredi kartlarıyla ödeme, Çengelköyyerleşkemiz Mali İşler Biriminden yapılabilmektedir.

2-) VADELİ:

a-) Online Ödeme:

pos.kavram.edu.tr adresi üzerinden, öğrenci numarası ve otomasyon şifresi ile, yeterli kullanılabilir limiti bulunan Bonus, Card Finans, Maximum, Paraf, World özellikli kredi kartları ile en fazla 10 taksitle mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Ödemeyi, aynı işlemleri tekrarlayarak birden fazla kart ile gerçekleştirebilmek de mümkündür.

b-) Banka Aracılığıyla:

Türkiye genelindeki tüm; Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank, şubelerinde öğrenci numarası söylenerek, bankanın talep ettiği şartları taşıyacak ödeme velisi ile vadeli mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

c-) Kredi Kartı:

İnternet kullanımına kapalı olan kredi kartlarıyla ödeme, Çengelköyyerleşkemiz Mali İşler Biriminden yapılabilmektedir.

2018-2019 ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETİM NE KADAR?NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

2018-2019 akademik yılı öğrenim ücretleri için; Öğrenci numaranız ve şifreniz ile pos.kavram.edu.tr adresinden 7/24 öğrenebilirsiniz.

BANKA ÖDEME TABLOSU ONAYINDAN SONRA OKULA GELMEK ZORUNDA MIYIZ?

Hayır. Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank şubelerinden öğrenci numarası söylenerek, taksitlendirme tablosunu oluşturabilir. Sonrasında tekrar okula gelinmesine gerek yoktur.

KARDEŞ İNDİRİMİMİZ VE BURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR MU?

Evet. Her iki kardeşin de yeni kayıt- kayıt yenileme işlemi yaptırmaları halinde her biri için “%10 kardeş indirimi” uygulanmaktadır. Bu işlemin yenilenebilmesi için Mali İşler Birimi ile irtibata geçilmesi gerekmektedir. Ayrıca geçmiş dönemdeki burslarınız da aynı şekilde devam etmektedir.