19.12.2022 Tarih 32048 Sayılı Resmi Gazete Öğretim Elemanı Alım İlanı

19 Ara 2022

1.   Akademik Personel Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.

2.   Akademik Personel Başvuru Formu için Tıklayınız.

3.     Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.

4.    Öğretim Üyesi Başvuru Formu için Tıklayınız.

5.    İzmir Kavram MYO Atama-Yükseltme Kriterleri için Tıklayınız.

6.    Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni için Tıklayınız.

7.    Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni için Tıklayınız.

NOT: Akademik Personel Adaylarımız, ekte yer alan Açık Rıza ve Aydınlatma Metinlerinin çıktısını alıp, şahsen başvurularında başvuru esnasında imzalayıp teslim edeceklerdir. Posta ile başvurularda ise bu metinlerin imzalı şekilde evraklar içinde gönderilmesi gerekmektedir.

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDEN;

Meslek Yüksekokulumuzun aşağıda belirtilen programlarına,

A) İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönergesinde belirtilen koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Üyesi kadrosuna Doçent alınacaktır.

B) 09.11.2018 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği”nin ilgili maddelerine göre Öğretim Elemanı kadrolarına Öğretim Görevlisi alınacaktır.

A-1) Doçent Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

Doçent kadrosuna başvuracakların, başvuruda bulunduğu Bölüm/Program belirten bir dilekçe, Öğretim Üyesi Başvuru Formu ve ekinde YÖK formatlı özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile doçentlik belgesi, bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını ve cd.lerini (5 takım) ilgili yönerge gereği hazırlayarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Korunması Kanunu uyarınca Akademik Personel Adayının Açık Rıza Metnini vermeleri gerekmektedir. İlana konu olan kadro tam zamanlıdır.

Başvurular bu ilanın Resmi Gazete ’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Personel İşleri Birimine şahsen yapılabilecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. Postayla ve İnternet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer tamamlayıcı bilgiler Meslek Yüksekokulumuz Personel İşleri Biriminden öğrenilecektir.

Duyurulur.

B-1 ) Öğretim Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

1- Başvurdukları Programı belirten dilekçe, (Başvuru Dilekçesi www.kavram.edu.tr adresinden temin edilebilir.)

2- Başvurdukları programı gösteren Öğretim Görevlisi Başvuru Formu (Öğretim Görevlisi Başvuru Formu www.kavram.edu.tr adresinden temin edilebilir.)

3- YÖK formatında Özgeçmiş,

4- Nüfus Cüzdanının ön yüz fotokopisi,

5- Erkek Adaylar için askerlik belgesi (E-Devlet üzerinden alınan belge)

6- Lisans/Lisansüstü onaylı mezuniyet/diploma fotokopileri

7- Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurt dışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin onaylı örneği.

8- Lisans ve Yüksek Lisans Transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği veya örneğinin fotokopileri

9- ALES Belgesi/ Yabancı Dil Belgesi

10- 2 Adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)

11- Tecrübe durumunu gösterir belge (İlan edilen kadroya bağlı olarak alınacak) (onaylı belge)

12- Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK) alınan Hizmet Dökümü  (E-Devlet üzerinden alınan barkodlu belge)

13- ALES muafiyeti için, görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı. (E-Devlet üzerinden alınan belge)

14- Akademik Personel Adayı Açık Rıza ve Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni (İlgili metinler www.kavram.edu.tr adresi “Duyurular” bölümünden temin edilebilir.)

ÖNEMLİ NOTLAR

1- 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

2- Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda ilgili mezuniyet bölümünden ALES' ten en az 70 puan almış olmak

3- Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir.

4- Öğretim Görevlisi ilanı için başvurular şahsen ya da posta ile kabul edilecektir.

NOT: ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU, SINAV GİRİŞ YERİ VE SAATİ, NİHAİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE (www.kavram.edu.tr) YAYINLANACAKTIR. BU DUYURU TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLUP, ADAYLARA AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Duyurulur.

Başvuru ve Sınav Yeri: İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Oğuzlar Mahallesi 1251/2 Sokak No:8 Basmane / Konak İzmir

SINAV TAKVİMİ

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programı

Doçent

-Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında Doçent unvanına sahip olmak,

-Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.

Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik

Öğretim

Görevlisi

70/85

-İngiliz Dili Eğitimi, İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim Tercümanlık veya Çeviribilim (İngilizce) bölümlerinin herhangi birinden Lisans mezunu olmak,

-Bu alanlardan birinde Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak,

-Yükseköğretim kurumlarında ders verme tecrübesine sahip olmak.