DUYURULAR

06.04.2021 Tarih 31446 Sayılı Resmi Gazete Öğretim Görevlisi Alımı Düzeltme İlanı

06 Nis 2021

Akademik Personel Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.
Akademik Personel Başvuru Formu için tıklayınız.
Akademik Personel Adayı Aydınlatma Metni için tıklayınız.
Akademik Personel Adayı Açık Rıza Metni için tıklayınız.

NOT : Akademik Personel Adaylarımız, ekte yer alan Açık Rıza ve Aydınlatma Metinlerinin çıktısını alıp, şahsen başvurularında başvuru esnasında imzalayıp teslim edeceklerdir. Posta ile başvurularda ise bu metinlerin imzalı şekilde evraklar içinde gönderilmesi gerekmektedir.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden;

DÜZELTME İLANI

04.04.2021 tarihli ve 31444 sayılı Resmi Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan ilandaki tablomuz, aşağıdaki gibi düzeltilmiştir.

İlgililere ilanen duyurulur.

PROGRAM

KADRO

SAYISI

UNVAN

ALES

İLAN ÖZEL ŞARTI

Eczane Hizmetleri

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Eczacılık, Kimya, Biyokimya bölümü lisans mezunu olup, ilgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

MUAF (YÖK 27.11.2018 tarih ve E.90031sayılı yazı)

Havacılık İşletmeciliği, Sivil Hava İşletmeciliği, Ulaştırma ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Taşımacılık, Uluslararası Lojistik Yönetimi, Havacılık Yönetimi veya Lojistik bölümlerinin birinden lisans mezunu olup, alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak ya da Sivil Hava İşletmeciliği Lisans Mezunu olup Lisans mezuniyeti sonrası belgelendirmek kaydıyla en az 2 yıllık sivil havacılık alanında deneyime sahip olmak.

Fotoğrafçılık ve Kameramanlık

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema, Gazetecilik, Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon, Fotoğraf, Fotoğraf ve Video, Sanat ve Tasarım Fakültesi Fotoğraf ve Video bölümlerinin birinden lisans mezunu olup ilgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak

Çevre Sağlığı

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Hemşirelik, Sağlık Bilimleri Fakülteleri veya Sağlık Bilimleri Yüksekokullarının lisans bölümlerinin birinden mezun olup Halk Sağlığı veya Çevre Sağlığı alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

Çevre Sağlığı

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

Çevre Mühendisliği lisans mezunu olup, Çevre Mühendisliği veya Çevre Sağlığı alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.