Prof. Dr. Türkan ÖZBAYIR-Sağlıkta Kariyer Planlama

20 May 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Kariyer günleri kapsamında Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Türkan ÖZBAYIR’ ın gerçekleştirdiği etkinlik Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi ve İlk ve Acil Yardım programlarının birlikte çalışmasıyla düzenlendi. Etkinliğe program öğrencilerinin yanı sıra değerli Öğretim Görevlileri olan; Cansu Hazal YANARDAĞ, Sema Nur YAMAN ÇELİK, Zeynep KILIÇ, Aynur KARAKAYA, Ayşegül MUSLU, Veysi KORTAK ve Gökhan DURAK da katıldı.

“Sağlıkta Kariyer” adlı etkinlikte Prof. Dr. Türkan ÖZBAYIR kendi kariyer yolculuğundan, sağlık çalışanlarının sahada yaşadığı zorluklardan, DGS ve sonrasında alınan eğitim-kursların öneminden, mesleğin duygusal tatmininden ve iş bulma kolaylıklarından bahsetti.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Türkan ÖZBAYIR’ a öğrencilerimize sağladığı katkıdan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.