DUYURULAR

Sporcu Bursu ile Başarılı Sporculara Burs Desteği Sağlıyoruz

27 Tem 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’nda Sporcu Bursu’ndan faydalanarak okumak isteyen öğrencilerin, sayfada yer alan üç formu formu eksiksiz bir şekilde doldurarak Sağlık, Kültür ve Spor Birimi’ne, elektronik ortamdan (sks@kavram.edu.tr) ya da elden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurularda sporcu lisans geçmişi ve varsa millilik belgesi de yer almalıdır.

Başvurular, Sağlık, Kültür ve Spor birimimiz tarafından değerlendirilir; gerek görülmesi durumunda aday ile yüz yüze görüşme gerçekleştirilir ve Burs, İndirim ve Destek Komisyonu’muz tarafından karara bağlanır.

Yüksekokulumuzda Sporcu Bursu, %100’e kadar değişen oranlarda verilmektedir. Öğrencinin yüksekokula girerken almış olduğu ÖSYM bursu ile Sporcu bursu birleşebilmektedir. Örneğin; yüksekokulumuzu %25 ÖSYM bursu ile kazanan bir öğrencinin %25 de Sporcu bursu kazanması durumunda, toplam burs oranı %25 + %25 olmak üzere toplam %50 olacaktır.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.
Sağlık, Kültür ve Spor Birimi İlgili Kişi Aydınlatma Metni İçin Tıklayınız.
Sağlık, Kültür ve Spor Birimi İlgili Kişi Açık Rıza Metni  İçin Tıklayınız.