Online Öğretim ve E-Ders Duyurusu

30 Mar 2020

Küresel ölçekte yaşanmakta olan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen olağanüstü durum karşısında, Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yükseköğretim kurumlarında örgün olarak öğrenci katılımlı eğitim-öğretim faaliyetine, 16 Mart 2020 tarihi itibari ile ara verilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin mümkün olduğunca kesintisiz yürütülebilmesi için, Cumhurbaşkanlığımız ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın, eğitim öğretim süreçlerinin kesintiye uğramaması ve bu sürecin en az hasarla aşılması yönündeki yönlendirmeleri ile bir model planlaması yapılmış ve Pandemi Dönemi Dijital E-Ders uygulamaları Yol Haritası oluşturulmuştur.

Sevgili öğrencilerimiz,

Online dersler UZEM sistemi içerisinde yapılacaktır.

ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, Öğrenci Bilgi Sistemindeki ders programınızdan takip edebilirsiniz. Ders programınızdaki gün ve saatte, UZEM’den online dersinize erişim sağlayabilirsiniz.

Online Derse Katılma Rehberini İndirmek İçin Tıklayınız.
Sıkça Sorulan Soruları ve Cevapları Görüntülemek İçin Tıklayınız.