03-09 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası

07 Kas 2022

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Ameliyathane Hizmetleri Programı,  Anestezi Programı ve Fizyoterapi Programlarının ortak çalışması ile gerçekleştirilen etkinlikte “03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası” kapsamında 07 Kasım 2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda bir oturum düzenlendi. Oturuma kurum personeli ve öğrenciler katıldı. Öğr. Gör. Ümran Kömür’ün moderatörlüğünde gerçekleşen oturum Öğr. Gör. Zeynep Kılıç’ın sunumu ile devam etti.  Oturum sunumunda; organ bağışı, organ bağışçısı olma süreci, bağışçı – donör uyumu, TÜRKÖK (Türkiye Kök Hücre Merkezi) kapsamında kök hücre bağışı ve kök hücre bağışçısı olma süreci hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunum sırasında ve sonrasında dinleyicilerin soruları yanıtlandı.