Uzman Bakış Açısıyla Kariyer Günleri II

26 Nis 2022

Kariyer Günleri kapsamında Spor Yönetimi Programının düzenlemiş olduğu “Uzman Bakış Açısıyla Kariyer Günleri II” etkinliği Mistral CARRERA Fitness & Spa  Genel Müdürü Levent Mert ÜSTÜNER, Pazarlama ve Satış Müdürü Aysel KOLSALLAYAN ATIŞERİ’nin katılımları ile gerçekleştirildi.

Etkinliğe Spor Yönetimi Programı öğrencileri ve öğretim görevlileri katıldı.

Sayın Üstüner öğrencilerimize kariyer yönetimi, Mistral Carrera olarak işe alımlarda nelere dikkat ettiklerine, fitness sektöründe spor yönetimi alanında kalifiye elemanın özellikle İzmir ilindeki azlığından öğrencilerin bu konuda kendilerini geliştirdikleri takdirde sektörde yer alabileceklerini, hangi departmanda çalışılırsa çalışılsın rakipleri karşısında fark yaratarak aranılan personel olacaklarından, bilgi, deneyim ve tecrübelerden bahsetti. Sayın Atışeri Kolsallayan ise Spor Yöneticiliği mezunu olarak alanda çalışmanın vermiş olduğu mutluluktan bahsederek İzmir ilinde spor camiasında alan mezunu insanın azlığından insanların daha çok fitness ya da personal trainer kısmına yöneldiklerini ve satış kısmında büyük açığın olduğundan bahsetti.

Öğrencilerimiz etkinlik süresince söz alarak sorularına cevap buldular.

Etkinliğimiz Spor Yönetimi programı Öğretim Görevlilerinin misafirlerimize teşekkür belgelerini takdimi ile son buldu.