Geleceğin Sporu Hemsball İKMYO’da

08 Ara 2021

Yerli ve resmi sporumuz olan Hemsball’un tanınırlığına katkı sağlamak ve bu kıymetli spor branşımızı öğrencilerimizle buluşturmak için Hemsball Federasyon Başkanı Sayın Murat Altınay, Hemsball Federasyonu AR-GE ve Proje Kurulu Üyesi ve Spor Eğitim Uzmanı Sayın Efkan Çiloğlu ve Hemsball İl Temsilcisi ve Spor Eğitim Uzmanı Sayın Ahmet Saygın Spor Yönetimi Programının daveti üzerine yüksekokulumuza ziyarette bulundular.

Öğrencilerimiz Sn. Altınay’dan Hemsball’un  doğuşunu, Sn. Çiloğlu’ndan ise Hemsball’un Dünya’daki ve Türkiye’deki yerini ve Hemsball ile ilgili hedefleri, projeleri dinleme fırsatı buldular. Sn. Saygın ise öğrencilerimize yerli, milli, eğitici ve eğlenceli sporun oyun kuralları ve hakemlik eğitimleri ile ilgili kıymetli bilgilendirmelerde bulundular.

Öğrencilerimiz, bu güzel etkinlikte hem sorularına yanıtlar buldu hem de bu sporu uygulamalı olarak deneyimleme şansına sahip oldular.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Derman Küçükaltan’ın da katıldığı “Geleceğin Sporu Hemsball İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’nda” isimli etkinliğimiz kıymetli misafirlerimizle karşılıklı teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.