2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Çift Anadal Başvuruları Hk.

19 Şub 2021

kavram-logo

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU

2020-2021 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI ÇİFT ANADAL BAŞVURULARI

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME TAKVİMİ

BAŞVURU TARİHLERİ

25 Şubat-5 Mart 2021

SONUÇLARIN İLANI

12 Mart 2021

KAZANAN ÖĞRENCİLERİN KAYIT TARİHİ

15-16 Mart 2021

İZMİR KAVRAM MESLEK YÜKSEKOKULU ÇİFT ANADAL YÖNERGESİ

Çift Anadal Programına Başvuru ve Kabul Koşulları

Madde 8- (1) Çift Anadal Programına (ÇAP) başvuru ve kabul;

a) Öğrenci çift anadala, anadal önlisans programının en erken 2’inci en geç 3'üncü yarıyılı başında başvurabilir.

b) Öğrencinin çift anadala başvurabilmesi için, başvurduğu döneme kadar devam ettiği anadal önlisans programında almakla yükümlü olduğu tüm dersleri başarıyla tamamlamış olması, ağırlıklı genel not ortalamasının en az 3,50 olması ve anadal programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibariyle en üst %20’de bulunması gerekir.

c) Anadal diploma programındaki genel not ortalaması en az 4,00 üzerinden 3,50 olan ancak anadal diploma programının ilgili sınıfında başarı sıralaması itibari ile en üst %20’sinde yer almayan öğrencilerden çift anadal yapılacak programın ilgili yıldaki taban puanından az olmamak üzere puana sahip olanlar da çift anadal programına başvurabilirler. Değerlendirmede sınıfının ilk %20’sine girip ağırlıklı genel not ortalaması yüksek olana öncelik verilir.

BAŞVURU İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

★ ÇAP başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuza gelmelerine gerek yoktur. Başvurular belirtilen tarihler arasında posta, e-posta, kargo ile gönderim şeklinde kabul edilecektir.

★Başvuru evraklarınızı aşağıdaki adresimize gönderebilirsiniz.

İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimi
Oğuzlar Mah. 1251/2 Sok. No:8 35320 Konak/İZMİR
İletişim: 444 9 134

★ Çift Anadal Programıyla ilgili sorularınızı izmirogrenciisleri@kavram.edu.tr mail adresine iletebilirsiniz.

★ Belirlenen kontenjanlar dâhilinde ÇAP hakkı kazanan öğrenci listeleri www.kavram.edu.tr web sayfamızda yayımlanacaktır.

★★ Önemli: Kargo ve/veya posta yolu ile yapılan başvurularda, yaşanacak evrak kaybından Meslek Yüksekokulumuz sorumlu değildir. Belirtilen başvuru tarihinden sonra Müdürlüğümüze ulaşan başvurular hiçbir şekilde kabul edilmeyecektir. Eksik belge ile yapılan başvurular da kabul edilmeyecektir.