AŞÇILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAŞARILI SONUÇLAR

15 Mar 2019

12–15 Şubat tarihleri arasında TÜYAP' ta yapılan 12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivaline Yüksekokulumuz adına katılan Aşçılık Programı 2. sınıftan bir grup öğrencimiz iki ayrı dalda 2 BRONZ madalya kazandı.

Sonuçlar şöyle:
14 Şubat 2014 Cuma günü “Arbella Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması” kategorisinde yarışan Gülçin ÇOŞAR Bronz madalya almaya hak kazandı. Bu kategoride İngiltere ve İsrail den de katılım gerçekleşti. 15 Şubat 2014 Cumartesi günü “Gençler Pratik Ekip Yarışması” kategorisinde yarışan Dila Duman, Mihriban DAĞDAŞ ve Tuğba AVCI Bronz madalyanın sahipleri oldular. Bu yarışmada altın madalya ile ödüllendirme yapılmadı. Bu yarışmaya ülkemiz dışında Kore ve Sırbistan’dan da yarışmacılar katıldı. Bu başarılar nedeniyle Aşçılık Programı Başkanı Esra Ersoy AKAGÜNDÜZ yarışmaya katılan öğrencilerimizi destekleyen Mütevelli Heyetimize, Aşçılık hocamız Gülhan KARA' ya ve katılımcı öğrencilere teşekkür eder, Yüksekokul Müdürlüğü olarak başarılarının devamını dileriz.